Enciam
2 ous
3
pastanagues
1 primentó
verd italià
2 pataques
Panses
Comí
Suc de 1
llimona
Maionesa
All
Ceba caramel·litzada
Herbassana
Preparació:
Pelem,
rentem i tallem les pastanagues a rodanxes. Les posem a macerar en lo suc de la
llimona i lo comí.
Rentem les pataques
i les bullim. Quan estiguin cuites, les pelem i les tallem a quadrets. Quan ja estiguin
gelades del tot les barregem bé en la maionesa, l’all trinxat i la ceba caramel·litzada.
Bullim los
dos ous. Quan estiguin gelats, los pelem i los hi donem la forma que vulguem.
Rentem bé l’enciam,
lo tallem i escorrem.
Rentem lo
primentó i lo tallem a rodanxes ben fines.
Posem la
pataca al mig del plat. Després l’enciam repartit i al damunt hi anem
col·locant la resta d’ingredients. Finalment empolvorarem una mica d’herbassana
pel damunt.
Amanim al
gust.
Que bé una recepta d'amanida ben fresqueta! mM'encantesn aquestes receptes t'ha quedat de luxe! Una abraçada guapa!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/