7/6/14

Amanida de primavera




Ingredients:

Enciam

2 ous

3 pastanagues

1 primentó verd italià

2 pataques

Panses

Comí

Suc de 1 llimona

Maionesa

All

Ceba caramel·litzada

Herbassana



Preparació:



Pelem, rentem i tallem les pastanagues a rodanxes. Les posem a macerar en lo suc de la llimona i lo comí.



Rentem les pataques i les bullim. Quan estiguin cuites, les pelem i les tallem a quadrets. Quan ja estiguin gelades del tot les barregem bé en la maionesa, l’all trinxat i la ceba caramel·litzada.



Bullim los dos ous. Quan estiguin gelats, los pelem i los hi donem la forma que vulguem.



Rentem bé l’enciam, lo tallem i escorrem.



Rentem lo primentó i lo tallem a rodanxes ben fines.



Posem la pataca al mig del plat. Després l’enciam repartit i al damunt hi anem col·locant la resta d’ingredients. Finalment empolvorarem una mica d’herbassana pel damunt.



Amanim al gust.



1 comentari:

  1. Que bé una recepta d'amanida ben fresqueta! mM'encantesn aquestes receptes t'ha quedat de luxe! Una abraçada guapa!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina