200g arròs
integral
2 tomaques
1 asbargínya
gran
Formatge gorgonzola
(o aquell que vos agrade)
Sal
Pebre
Oli
Cardamono
Preparació:
Coem l’arròs
en cardamono i una mica de sal.
Mentrestant,
rentem i tallem les asbargínyes a rodanxes. Les salem i les coem a la planxa.
Rentem i
tallem a trossets les tomaques i les posem a la base de la safata. Salpebrem.
Fem una capa
en les asbargínyes i al damunt hi repartim d’arròs. Posem uns trossets d’asbargínya
al damunt i una mica de formatge gorgonzola. Ho coem una mica al foc i ja podem
servir.
Se pot
minjar tant gelat com calent.
Té una pinta deliciosa! M'encanten les albergínies i aquest arròs segur que m'agradaria molt! un petó Cristina!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
El trobo ben original aquest pastís, Cristina!! Que bo!
ResponElimina