18/10/13

Vins i bolets, sopar maridatge a L'Antic Molí

La setmana passada vam poder gaudir d'un espectacluar sopar maridatge al restaurant Antic Molí d'Ulldecona. Vicent Guimerà és un jove cuiner en molt d'entusiasme que sempre té unes propostes interessants.



La vertitat és que tot lo sopar en si va ser espectacular, on la qualitat i lo detall eren la màxima.

Los plats que vam poder degustar i los vins de d.o. Montsant que los van acompanyar
explicats per l'expert en vins Rafel Pino van ser los següents:

Crumble amb anguila, api, codonyat i massana
Les Sorts 2012

Ceps, ou i pataca
Sycar 2010

Saltejats de bolets amb foie
Sycar 2010

Crema d'avellanes i rossinyols amb ortigues de mar en tempura
Laurona Blanc 2012

Caneló de gambes de Tarragona, asbargínya i nyores
Laurona blanc 2012

Llàuna de llànegues blanques i negres amb tomaques, all i julivert
Luno 2011

Rap i vieira a l'all cremat amb rovellons i romesco
Estones 2010

Pluma ibèrica amb carabassa confitada, romer i bolets
Furvus 2009

Postre: La mandarina

Cafès i infusions

Tot un festival per als sentints i que en prou faena vam poder arribar al final!

Així que vos animo que seguiu lo blog de l'Antic Molí (podeu trobar l'enllaç permanent a la part dreta d'aquest blog) o lo seu facebook, que de tant en tant mos proposa jornades, àpats i maridatges.

 
Ah! i si veniu de lluny, sempre podeu passar una nit a l'hotel rural Els Rajolars.

Preu del maridatge: 45 euros
Preu menú diari: 13'50 euros
Preu carta: 35-50 euros



1 comentari:

  1. Ottia!!!! El Rafel! Un crack!!!!!
    Apa que no us ho devieu passar bé, i sobre tot menjar i beure bé!

    ResponElimina