18/10/13

Triangles de formatge, ceba i avellanes




Ingredients:

Pasta philo
200g formatge d’untar
5 cullerades de confitura de ceba caramelitzada
10 avellanes torrades
Sèsam
Oli

Preparació:

Precalentem lo forn a 170º.

Estenem la pasta philo (unes 3 làmines) i l’untem en oli.

Trossegem al morter les avellanes torrades.

Posem al damunt de les làmines de pasta philo lo formatge, la ceba i les avellanes.


Ho anem enrotllant poc a poc. 



Quan estigue enrotllat ho tallem en forma de triangles i ho anem posant a una safata de forn en paper vegetal damunt.

Quan tinguem tots los triangles fets, tornem a untar-ho tot en oli i hi tirem per damunt sèsam.


Ho posem al forn i ho coem. Retirem quan estigue una mica dorat i lo formatge fos.


Bon profit!


2 comentaris:

  1. M'agrada el farcit que has escollit! Aquests triangles deuen ser deliciiosos, Cristina.

    ResponElimina
  2. La pasta filo és genial....permet fer uns farcallets, triangles...etc.. espectaculars i farcir-los amb mil coses! Que xulos!

    ResponElimina