Pasta philo
200g formatge
d’untar
5 cullerades de
confitura de ceba caramelitzada
10 avellanes
torrades
Sèsam
Oli
Preparació:
Precalentem lo
forn a 170º.
Estenem la pasta
philo (unes 3 làmines) i l’untem en oli.
Trossegem al
morter les avellanes torrades.
Posem al damunt
de les làmines de pasta philo lo formatge, la ceba i les avellanes.
Ho anem
enrotllant poc a poc.
Quan estigue enrotllat ho tallem en forma de triangles i
ho anem posant a una safata de forn en paper vegetal damunt.
Quan tinguem tots
los triangles fets, tornem a untar-ho tot en oli i hi tirem per damunt sèsam.
Ho posem al forn
i ho coem. Retirem quan estigue una mica dorat i lo formatge fos.
Bon profit!
M'agrada el farcit que has escollit! Aquests triangles deuen ser deliciiosos, Cristina.
ResponEliminaLa pasta filo és genial....permet fer uns farcallets, triangles...etc.. espectaculars i farcir-los amb mil coses! Que xulos!
ResponElimina