200g polenta
instantània
15 aulives sense
pinyol
4 talls
mozzarella
Gorgonzola
Salsa pesto
Salsa tomaca
Ceba
caramel·litzada
Preparació:
Tallem les
aulives a rodanxes i reservem.
Preparem la
polenta instantània acalentant l’aigua (seguint les instruccions per a les
mides) i sense parar de remenar fins que tingue la consistència que necessitem.
Barregem les
aulives en la polenta.
Quan la polenta
estigue feta, l’estenem damunt d’un paper de forn i la dixem gelar.
Quan estigue
gelada, la tallem a quadrets que escamparem damunt del paper de forn.
Muntarem les pizzetes
de polenta posant salsa de tomaca a la base, i després les farem de dos
classes. La primera en una mica de ceba caramel·litzada i gorgonzola, i l’altra
en un tros de mozzarella i salsa pesto per damunt.
Ho posarem al
forn i courem a 200º fins que estiguen doradetes.
Servir calentes o gelades,
com més vos agraden.
molt bona idea... te l'agafo! :)
ResponEliminaVisca! Una recepta amb polenta...jo l'he fet servir per fer pa, i ara ja sé com fer-ne pizzes! M'agrada molt!
ResponEliminaMolt originals, Cristina! Encara no li havia trobat mai el què, a la polenta. Ara ja tenim una idea a l'abast! Gràcies per compartir-la. petons
ResponEliminaCaram noia, has donat una molt bona idea als celíacs!
ResponElimina