4/9/13

Amanida de pasta mediterrània



Ingredients:

½ primentó roig
½ ceba
½ carabassó
1 pastanaga
5 xampinyons
150g d’espirals
Sal
Oli
Pebre
Aufapiga
Allioli

Preparació:

Barregem l’oli en laufapiga lo dia ans per a que agafe lo gustet de l’aufapiga.

Bullim la pasta i la reservem.

Pelem, rentem i tallem la verdura i los xampinyons a daus. Ho sofregim tot en una mica d’oli d’aufapiga.


Quan estigue fet ho barregem en la pasta, dixem gelar i ho posem a la nevera fins a moment de minjar.

Servim en una mica d’allioli.


4 comentaris:

  1. L'aufapiga deu ser una herba aromàtica, oi??? Quina bona idea això d'aromatitzar l'oli!

    ResponElimina
  2. L'aufapiga és l'alfàbrega. A l'apartat de glossari hi tinc algunes paraules més! No s'han de perdre les arrels! ;)

    ResponElimina
  3. Jo també anava perduda amb l'aufapiga...
    Aquest sofregit va bé fer-ne quantitat així ja en tens per més plats.
    Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.

    ResponElimina
  4. l'amanida de pasta sempre va bé pel tuper!!!! Petonets i gràcie sper participar a Memòries d'una cuinera

    ResponElimina