Ingredients:
½ primentó roig
½ ceba
½ carabassó
1 pastanaga
5 xampinyons
150g d’espirals
Sal
Oli
Pebre
Aufapiga
Allioli
Preparació:
Barregem l’oli en
laufapiga lo dia ans per a que agafe lo gustet de l’aufapiga.
Bullim la pasta i
la reservem.
Pelem, rentem i
tallem la verdura i los xampinyons a daus. Ho sofregim tot en una mica d’oli
d’aufapiga.
Quan estigue fet
ho barregem en la pasta, dixem gelar i ho posem a la nevera fins a moment de
minjar.
Servim en una
mica d’allioli.
L'aufapiga deu ser una herba aromàtica, oi??? Quina bona idea això d'aromatitzar l'oli!
ResponEliminaL'aufapiga és l'alfàbrega. A l'apartat de glossari hi tinc algunes paraules més! No s'han de perdre les arrels! ;)
ResponEliminaJo també anava perduda amb l'aufapiga...
ResponEliminaAquest sofregit va bé fer-ne quantitat així ja en tens per més plats.
Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.
l'amanida de pasta sempre va bé pel tuper!!!! Petonets i gràcie sper participar a Memòries d'una cuinera
ResponElimina