31/8/13

Asbargínyes a la Napolitana *Itàlia


 Hi ha moltes versions d'asbargínyes a la Napolitana, així que aquí ne va una atra!




Ingredients:

2 asbargínyes
8 anxoves
2 tomaques de pera
1 dent d’all
Oli

Preparació:

Rentem bé les asbargínies, les partim per la mitat i los hi fem uns talls una mica profunds.


Col·loquem dos anxoves damunt de cada tall d’asbargínia. Si són menudes, o les asbargínies molt grans, ne podeu posar més, al gust.



Rentem les tomaques i les tallem a rodanxes que anirem posant damunt de les asbargínies.


Coem al forn durant una hora a 170º (lo temps pot variar depenent de les asbargínies i del vostre forn) per a que se vaiguen fent poc a poc.

Pelem i trinxem l’all i lo sofregim en una mica d’oli.


Quan les asbargínies estiguen cuites i sigue lo moment de servir, hi tirem l’oli en l’all per damunt.



2 comentaris:

  1. Quina pinta, nena! Crec que també les faré :-)

    ResponElimina
  2. Molt bones!!! Esbargínies i anxoves, m'agrada la combinació!

    ResponElimina