Hi ha moltes versions d'asbargínyes a la Napolitana, així que aquí ne va una atra!
Ingredients:
2 asbargínyes
8 anxoves
2 tomaques de
pera
1 dent d’all
Oli
Preparació:
Rentem bé les
asbargínies, les partim per la mitat i los hi fem uns talls una mica profunds.
Col·loquem dos
anxoves damunt de cada tall d’asbargínia. Si són menudes, o les asbargínies molt grans, ne podeu posar més, al gust.
Rentem les
tomaques i les tallem a rodanxes que anirem posant damunt de les asbargínies.
Coem al forn
durant una hora a 170º (lo temps pot variar depenent de les asbargínies i del
vostre forn) per a que se vaiguen fent poc a poc.
Pelem i trinxem
l’all i lo sofregim en una mica d’oli.
Quan les
asbargínies estiguen cuites i sigue lo moment de servir, hi tirem l’oli en
l’all per damunt.
Quina pinta, nena! Crec que també les faré :-)
ResponEliminaMolt bones!!! Esbargínies i anxoves, m'agrada la combinació!
ResponElimina