10/9/13

Pizzetes de polenta





Ingredients:

200g polenta instantània
15 aulives sense pinyol
4 talls mozzarella
Gorgonzola
Salsa pesto
Salsa tomaca
Ceba caramel·litzada

Preparació:

Tallem les aulives a rodanxes i reservem.

 
Preparem la polenta instantània acalentant l’aigua (seguint les instruccions per a les mides) i sense parar de remenar fins que tingue la consistència que necessitem.



Barregem les aulives en la polenta.

Quan la polenta estigue feta, l’estenem damunt d’un paper de forn i la dixem gelar. 



Quan estigue gelada, la tallem a quadrets que escamparem damunt del paper de forn.



Muntarem les pizzetes de polenta posant salsa de tomaca a la base, i després les farem de dos classes. La primera en una mica de ceba caramel·litzada i gorgonzola, i l’altra en un tros de mozzarella i salsa pesto per damunt.

Ho posarem al forn i courem a 200º fins que estiguen doradetes. 



Servir calentes o gelades, com més vos agraden.


4 comentaris:

  1. Visca! Una recepta amb polenta...jo l'he fet servir per fer pa, i ara ja sé com fer-ne pizzes! M'agrada molt!

    ResponElimina
  2. Molt originals, Cristina! Encara no li havia trobat mai el què, a la polenta. Ara ja tenim una idea a l'abast! Gràcies per compartir-la. petons

    ResponElimina
  3. Caram noia, has donat una molt bona idea als celíacs!

    ResponElimina