5/8/13

Pataniscas *Portugal

Recordant Portugal...





Ingredients:
(per a 8 pataniscas)

1 ceba tendra
1 all
Julivert
200g abadejo
1 ou
2 cullerades de farina de blat
Sal
Oli

Preparació:

Dessalarem l’abadejo lo dia ans i lo desmollarem.

Pelem, rentem i tallem la ceba a trossets menuts. La posem a sofregir en un xorret d’oli.


Quan comence a estar transparent, afegim l’all i julivert i l’abadejo.


Una vegada cuit, afegim la farina i l’ou. Remenem bé.

Donem forma a les patanicas i les fregim en abundant oli.

Les podem servir calentes o gelades i l’endemà estaran molt més bones!


I tot recordant vos podria dir molts llocs de Portugal que vistiar, però sense dubte, si alguna vegada aneu a Lisboa, heu de visitar la Ginja d'Alfama, un restaurant minúscul a un dels carreronets del barri d'Alfama, regentat per una parella molt amable i on se fan les millors pataniscas de Lisboa. 



2 comentaris:

  1. Que bones aquestes pataniscas! la veritat és que a Portugal es menja de luxe, eh??

    ResponElimina
  2. S'assemblen una mica als nostre bunyols!!! Quina pinta! Qui n'arreplegués un parell d'aperitiu!

    ResponElimina