Recordant Portugal...
Ingredients:
(per a 8 pataniscas)
1 ceba tendra
1 all
Julivert
200g abadejo
1 ou
2 cullerades de
farina de blat
Sal
Oli
Preparació:
Dessalarem
l’abadejo lo dia ans i lo desmollarem.
Pelem, rentem i
tallem la ceba a trossets menuts. La posem a sofregir en un xorret d’oli.
Quan comence a
estar transparent, afegim l’all i julivert i l’abadejo.
Una vegada cuit,
afegim la farina i l’ou. Remenem bé.
Donem forma a les
patanicas i les fregim en abundant
oli.
Les podem servir
calentes o gelades i l’endemà estaran molt més bones!
I tot recordant vos podria dir molts llocs de Portugal que vistiar, però sense dubte, si alguna vegada aneu a Lisboa, heu de visitar la Ginja d'Alfama, un restaurant minúscul a un dels carreronets del barri d'Alfama, regentat per una parella molt amable i on se fan les millors pataniscas de Lisboa.
Que bones aquestes pataniscas! la veritat és que a Portugal es menja de luxe, eh??
ResponEliminaS'assemblen una mica als nostre bunyols!!! Quina pinta! Qui n'arreplegués un parell d'aperitiu!
ResponElimina