2/8/13

Carabassó farcit de llangostins




Ingredients:

1 carabassó gran (o 2 de menuts)
1 all porro
10 llangostins
60ml llet d’arròs
Sal
Oli
Pebre

Preparació:

Rentem los carabassons, los tallem i abuidem, los salem i tirem un xorret d’oli i los coem al forn. Lo punt de cocció ja dependrà de cada u, a natros mos agraden “al dente” (que queden cruixents).


Rentem bé l’all porro i lo tallem a trossets ben xicotets. Tallem també los trossos de carabassó que hem abuidat. Posem un xorro d’oli a la paella i ho sofregim.


Mentrestant, pelem los llangostins. Los tallem a trossets i ne reservem algun de sancer per a decorar.

Afegim la llet d’arròs al sofregit i seguidament los llangostins. Salpebrem i quan estigue cuit, apaguem lo foc.



Farcim los carabassons i servim. Bon profit!
 


1 comentari:

  1. Quines cassoletes naturals més delicioses!!! I el toc del llagostí els fa més que sofisticats!

    ResponElimina