Ingredients:
1 carabassó gran
(o 2 de menuts)
1 all porro
10 llangostins
60ml llet d’arròs
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
Rentem los
carabassons, los tallem i abuidem, los salem i tirem un xorret d’oli i los coem al
forn. Lo punt de cocció ja dependrà de cada u, a natros mos agraden “al dente”
(que queden cruixents).
Rentem bé l’all
porro i lo tallem a trossets ben xicotets. Tallem també los trossos de
carabassó que hem abuidat. Posem un xorro d’oli a la paella i ho sofregim.
Mentrestant,
pelem los llangostins. Los tallem a trossets i ne reservem algun de sancer per
a decorar.
Afegim la llet
d’arròs al sofregit i seguidament los llangostins. Salpebrem i quan estigue cuit, apaguem
lo foc.
Farcim los
carabassons i servim. Bon profit!
Quines cassoletes naturals més delicioses!!! I el toc del llagostí els fa més que sofisticats!
ResponElimina