28/8/21

Gazpacho de meló i pastanaga

 

A casa los gaspatxos mos agrada molt i anem fent les nostres versionetes i variant.

 

Ingredients:

6 tomaques de la pereta

¼ de meló de moro

2 pastanagues grosses

2 dents d’all

Oli d’auliva

Sal

 

Preparació:

Pelem les tomaques, les pastanagues, lo meló i les dents d’all.

Ho fem a trossos grossos.

Ho posem tot al processador d’aliments que tingueu i tritureu.

Jo ho he fet a la olla inox de la Magimix Cook Expert.

He posat tots los ingredients a dintre (sal i oli al gust, però sigueu generosos d’oli).



He programat: EXPERTO 2min V12 i després: EXPERTO 1min V18

.

Si teníeu los ingredients a la nevera fresquets, servim acabat de fer, sinó lo posem un ratet a la nevera.

Ah! Hi ha gent que quan ho tritura hi posa una mica de gel per a refrescar-ho. Personalment a mi no m’agrada perquè aporta més aigua a la recepta, però ja sabeu que hi ha tants gaspatxos com paladars.

Aquí teniu atres idees que podeu trobar al blog:

Gaspatxo d'alvocat

Gaspatxo de bercocs

Gaspatxo de remolatxa

Gazpacho de meló

Gazpacho extremeño


 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada