A casa los gaspatxos mos agrada molt i anem fent les nostres versionetes i variant.
Ingredients:
6 tomaques
de la pereta
¼ de meló de
moro
2
pastanagues grosses
2 dents d’all
Oli d’auliva
Sal
Preparació:
Pelem les
tomaques, les pastanagues, lo meló i les dents d’all.
Ho fem a
trossos grossos.
Ho posem tot
al processador d’aliments que tingueu i tritureu.
Jo ho he fet
a la olla inox de la Magimix Cook Expert.
He posat
tots los ingredients a dintre (sal i oli al gust, però sigueu generosos d’oli).
He programat: EXPERTO 2min V12 i després: EXPERTO 1min V18
.
Si teníeu los ingredients a la nevera fresquets, servim acabat de fer, sinó lo posem un ratet a la nevera.
Ah! Hi ha gent que quan ho tritura hi posa una mica de gel per a refrescar-ho. Personalment a mi no m’agrada perquè aporta més aigua a la recepta, però ja sabeu que hi ha tants gaspatxos com paladars.
Aquí teniu
atres idees que podeu trobar al blog:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada