23/8/21

Falafels amb remolatxa

 



Ingredients:

1 remolatxa grossa

300g cigrons

1 dent d’all

1C bicarbonat

1C comí mòlt

Cilantre

Julivert

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Posarem los cigrons a remulla en abundant aigua la nit ans per a que s’hidraten.


Courem la remolatxa al forn. També la podeu posar crua, és un pas que vos podeu saltar si no teniu temps.

Escorrerem bé los cigrons.

Pelarem i farem a trossos la remolatxa.

Pelarem la dent d’all.

Posarem tots los ingredients al processador d’aliments. En aquest cas jo he utilitzat la cuba grossa del processador d’aliments de la Magimix Cook Expert. Ho triturarem.


A una llanda de forn posarem paper vegetal i encendrem lo forn a uns 200º.

Mentrestant donarem forma als falafels i los animer posant a la llanda.

Una vegada los tinguem fets los courem uns 20 minuts. A mitja cocció los hi pegarem la volta.

També los podeu fer fregits, però la versió de forn és més saludable.

Servirem acompanyats d’amanida i una mica de mostassa amb un toc de mel.

També los podeu acompanyar d’allò que més vos agrade, una salsa de iogurt o fer-vos un bon entrepà. Ja me contareu com ho heu fet!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada