Ingredients:
1 remolatxa
grossa
300g cigrons
1 dent d’all
1C
bicarbonat
1C comí mòlt
Cilantre
Julivert
Sal
Pebre negre
Preparació:
Posarem los
cigrons a remulla en abundant aigua la nit ans per a que s’hidraten.
Courem la
remolatxa al forn. També la podeu posar crua, és un pas que vos podeu saltar si
no teniu temps.
Escorrerem bé
los cigrons.
Pelarem i farem
a trossos la remolatxa.
Pelarem la
dent d’all.
Posarem tots los ingredients al processador d’aliments. En aquest cas jo he utilitzat la cuba grossa del processador d’aliments de la Magimix Cook Expert. Ho triturarem.
A una llanda de forn posarem paper vegetal i encendrem lo forn a uns 200º.
Mentrestant donarem
forma als falafels i los animer posant a la llanda.
Una vegada los tinguem fets los courem uns 20 minuts. A mitja cocció los hi pegarem la volta.
També los
podeu fer fregits, però la versió de forn és més saludable.
Servirem acompanyats d’amanida i una mica de mostassa amb un toc de mel.
També los podeu acompanyar d’allò que més vos agrade, una salsa de iogurt o fer-vos un bon entrepà. Ja me contareu com ho heu fet!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada