2/9/21

Garides saganaki *Grècia

 


Avui nem a Grècia en una recepta ben senzilla en la que sucareu un munt de pa. ;)

Ingredients:

15 gambes pelades

1 ceba

5 tomaques pera (o de conserva)

1 pesteta

1 dent d’all

200g formatge feta

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Julivert

 

Preparació:

Jo he fet la salsa al processador d’aliments, però se pot fer a una paella i després triturar-la.

Pelem la ceba i la tallem a trossos grossos. Pelem la dent d’all.

Ho posem tot a la olla inox de la Magimix Cook Expert amb un bon xorro d’oli d’auliva i la pesteta. Pprogramarem: DORAR. Dixarem lo tap menut obert.


A mitan cocció pararem i afegirem les tomaques i salpebrarem. Programarem: COCCIÓN LENTA 1h. Continaurem sense posar lo tap menut.

Quan acabe, programarem: EXPERTO 1 min V18 i ho tritutarem tot bé.

Posarem la salsa a una cassola que pugue anar al forn, les gambes al damunt i lo feta desfet a trossets.


Courem a 200º fins que veiguem que els gambes estan fetes i lo feta doradet.

Raurem i servirem acabat de fer en una mica de julivert per damunt.

Preparats per a sucar?

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada