Avui nem a Grècia en una recepta ben senzilla en la que sucareu un munt de pa. ;)
Ingredients:
15 gambes
pelades
1 ceba
5 tomaques
pera (o de conserva)
1 pesteta
1 dent d’all
200g
formatge feta
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Julivert
Preparació:
Jo he fet la
salsa al processador d’aliments, però se pot fer a una paella i després
triturar-la.
Pelem la
ceba i la tallem a trossos grossos. Pelem la dent d’all.
Ho posem tot
a la olla inox de la Magimix Cook Expert amb un bon xorro d’oli d’auliva i la
pesteta. Pprogramarem: DORAR. Dixarem lo tap menut obert.
A mitan cocció pararem i afegirem les tomaques i salpebrarem. Programarem: COCCIÓN LENTA 1h. Continaurem sense posar lo tap menut.
Quan acabe, programarem: EXPERTO 1 min V18 i ho tritutarem tot bé.
Posarem la
salsa a una cassola que pugue anar al forn, les gambes al damunt i lo feta
desfet a trossets.
Courem a 200º fins que veiguem que els gambes estan fetes i lo feta doradet.
Raurem i servirem acabat de fer en una mica de julivert per damunt.
Preparats per a sucar?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada