O d’albercocs
com diríeu la majoria.
Ingredients:
5-8 tomaques
15 albercocs
1 tros
primentó verd
1 tros
pimentó roig
1 dent d’all
1 tros ceba
tendra
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé
els verdures. Pelem la dent d’all, les tomaques i los bercocs. Als bercocs los
hi triem també lo pinyol.
Ho posem tot
a l’olla de la Magimix CookExpert (o
a qualsevol processador d’aliments que tingueu). Afegirem un xorro generós d’oli
d’auliva i sal al gust.
Posarem programa
EXPERTO V18. Triturarem fins que veiguem que té la textura desitjada. Si no ne
fem molta quantitat com és el cas, haurem d’anar repelant amb l’espatula les
vores de l’olla per tal de fer-ho baixar i que se triture bé.
Ho dixarem
reposar un parell d’hores a la nevera per a servir-ho ben fresquet o si ja teníem
tota la verdura i fruita a la nevera, ho servim directament.
Al damunt hi
podeu posar allò que vos vingue de gust. En aquest cas jo he tallat una mica de
tomaca, ceba tendra, uns germinats i un xorret d’oli d’auliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada