Una recepta
senzilla com a entrant vegetal.
Ingredients:
1 carabassó
gros
150g panís
cuit
Garam masala
Primentó picant
Pebre negre
Sal
Farina de
cigrons
Oli
Preparació:
Rentem bé lo
carabassó i lo ratllem. Lo posem a un escorredor i lo dixem una estona per a
que solte l’excés d’aigua. L’apretem una mica per ajudar a traure-la tota.
Ho posem a
un bol i afegim lo panís i les espècies en la quantitat al gust de cadascú.
Afegim un
parell de cullerades de farina de cigrons i barregem bé. La quantitat de farina
dependrà de la humitat dels ingredients, així que afegiu segons veieu que
necessite i vos queden una textura de bunyol.
Posem un bon
xorro d’oli a la paella i l’acalentem. Anem posant cullerades de la massa per
tal de fer leos bunyols i los fregim banda i banda fins que estiguen doradets.
Los anirem
trient i posant damunt d’un plat en paper de cuina per tal que que absorvixque l’excés
d’oli.
Servirem acompanyats
d’una amanida o bé amb alguna salseta per sucar, en aquest cas, mostassa i
salsa brava.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada