24/5/19

Gaspatxo de remolatxa


Una recepta molt senzilla, fantàstica per a quan fa caloreta.

Ingredients:
(per a 2 persones)
1 remolatxa mitjana
4 tomaques
¼ ceba grossa
¼ primentó roig
1 dent d’all
Sal
Oli d’auliva
*Aquest és un gaspatxo que quedarà espès, si lo voleu més líquid, teniu dues opcions: doblar la tomaca o bé passar-ho pel xino o colar-ho.

Preparació:
Pelarem i bullirem la remolatxa la nit anterior i la guardarem a la nevera. Si vos agrada crua, només caldrà pelar-la lo mateix dia.
Pelem les tomaques, la dent d’all i lo primentó.
Posem a la batedora de got la remolatxa, les tomaques, lo primentó, la dent d’all. Sal i oli al gust.


Triturarem fins obtenir la consistència desitjada.
Servirem amb una mica de verdura crua al damunt. En aquest cas he posat una mica de ceba tendra i primentó verd.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada