Avui una recepta de pa que va publicar al seu perfil de Instagram @veganassingluten. En comptes de fer un pa gran com ella, he fet panets.
Ingredients:
600ml d’aigua
250g flocs d’avena
fins
150g farina
d’arròs (la meua era integral)
100g farina de fajol
5g llevadura
14g psyllium
12g sal
Sèsam
Preparació:
Escalfem l’aigua
a 30º i la fiquem a la panificadora amb la llevadura desfeta.
Afegim los flocs d’avena, les farines i lo psyllium.
Programem la
panificadora per a que amasse 20 minuts i després fermente una hora.
Passats 3 minuts
des de l’inici del programa, afegim la sal.
Precalentem lo
forn a 180º.
Una vegada
tinguem la massa, fem boletes de la mida que vulguem fer los panets i los posem
a una llanda de forn damunt de paper vegetal.
Decorem los panets en sèsam.
Coem al forn uns 30-40 minuts, tot depenent del forn.
Dixem gelar i ja podem disfrutar-los, per a benrenar, esmorzar... o una bona hamburguesa vegetal amb brots tendres, mostassa, formatge vegà i ceba caramel·litzada.
Hamburgueses
d’arròs, fesols, espàrrecs de marge i tomaques seques
Hamburgueses
vegetals de fesols i quinoa
Hamburgueses
vegetals de fesols i avena
Hamburgueses
vegetals d’arròs, cigrons i cous-cous
Hamburgueses
de cigrons i civada
Hamburgueses vegetals de fesols i arròs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada