12/4/21

Panets sense gluten


Avui una recepta de pa que va publicar al seu perfil de Instagram @veganassingluten. En comptes de fer un pa gran com ella, he fet panets.

 

Ingredients:

600ml d’aigua

250g flocs d’avena fins

150g farina d’arròs (la meua era integral)

100g farina de fajol

5g llevadura

14g psyllium

12g sal

Sèsam

 

Preparació:

Escalfem l’aigua a 30º i la fiquem a la panificadora amb la llevadura desfeta.

Afegim los flocs d’avena, les farines i lo psyllium.


Programem la panificadora per a que amasse 20 minuts i després fermente una hora.

Passats 3 minuts des de l’inici del programa, afegim la sal.

Precalentem lo forn a 180º.

Una vegada tinguem la massa, fem boletes de la mida que vulguem fer los panets i los posem a una llanda de forn damunt de paper vegetal.

Decorem los panets en sèsam.

Coem al forn uns 30-40 minuts, tot depenent del forn.

Dixem gelar i ja podem disfrutar-los, per a benrenar, esmorzar... o una bona hamburguesa vegetal amb brots tendres, mostassa, formatge vegà i ceba caramel·litzada.


Si voleu idees d’hamburgueses, aquí  al blog ne teniu:

Hamburgueses d’arròs, fesols, espàrrecs de marge i tomaques seques

Hamburgueses de carabassó

Hamburgueses vegetals de fesols i quinoa

Hamburgueses vegetals de fesols i avena

Hamburgueses vegetals d’arròs, cigrons i cous-cous

Hamburgueses de cigrons i civada

Hamburgueses vegetals de fesols i arròs


Cap comentari:

Publica un comentari