24/5/20

Hamburgueses d’arròs, fesols, espàrrecs de marge i tomaques seques


Les millors hamburgueses són les que se fa un mateix.


Ingredients:
(per a unes 9 hamburgueses generoses)
2 tasses arròs integral cuit
1 tassa fesols blancs cuits
8 tomaques seques (recepta aquí)
1 manoll espàrrecs de marge
3 alls tendres
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva

Preparació:
Netegem los alls tendres i los tallem a rodanxes.
Posem un xorro d’oli a la paella i los saltegem.
Rentem bé los espàrrecs i los tallem a trossets. Afegim a la paella en los alls i saltgem. Salpebrem.


Posem a la cuba grossa de la Magimix Cook Expert tots los ingredients i triturem. Sinó, qualsevol processador d’aliments vos servirà.



Precalentem lo forn a 180ª.
Donem forma a les hamburgueses en un motlle i les posem a una llanda de forn amb paper vegetal.
Jo ne faig de més finetes i de més dobles, al gust.


Les coem al forn fins que estiguen doradetes.


Si no les voleu coure totes, podeu congelar aquelles que no aneu a fer servir.


Les servim al plat en una mica d’amanida o bé vos podeu fer un bon entrepà com aquest:
Amb panet de sègol i avena, mostassa, formatge vegà amb primentó picant, pastanaga, brots tendres, tomaca i ceba tendra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada