20/5/20

Pappardelle d’espelta integral amb carabassó i pastanaga




Ingredients:
150g pappardelle d’espelta integral
1 carabassó
2 pastanagues mitjanes
2 alls tendres
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Herbes provençals

Preparació:
Coem la pasta amb abundant aigua i quan estigue cuita l’escorrem bé.


Mentrestant, netegem los alls tendres i los tallem a rodanxes. Los posem a una apella en un xorro d’oli i los saltegem.
Rentem bé lo carabassó i les pastanagues i en un pelador anem fent tires. Afegim les tires a la paella i saltegem. A mi m’agraden “al dente” i notar com cruixen. Si vos agraden més fetes, les escaldeu primer per a que queden més toves.


Afegim los pappardelle, salpebrem i afegim les herbes provençals. Saltegem 2-3mintus i ja podrem servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada