29/5/20

Arròs amb orxata




Una recepta fantàstica per als amants de l’orxata i per als que sou intolerant o al·lèrgics a la llet i no podeu gaudir d’un bon arròs en llet.
Això sí, vigileu bé la majoria de les orxates que vos servixen a molts llocs poden contenir derivats làctics, així que millor llegir bé los ingredients o fer-se-la casolana. Aquí teniu la recepta d'orxata.

Ingredients:
1l orxata
200g arròs
1 tros pell de llimona
1 rameta canyella
*La recepta no porta sucre perquè l’orxata es prou dolceta, si sou llepolets, podeu afegir-li sucre, panela, xarop d’agave...

Preparació:
Posarem l’arròs a un caso cobert d’aigua un dit per damunt. Ho posarem a bullir i quan arranque lo bull, pararem lo foc.
Passarem l’arròs per aigua gelada i reservarem.


Mentrestant, posarem l’orxata en una olla amb lo trosset de pell de llimona i la canyella. Quan comence a bullir, afegirem l’arròs i ho courem uns 30 minuts a foc baix.



Apagarem lo foc i dixarem reposar uns 5 minuts més.



Traurem la pell de llimona i la canyella i servirem en recipients individuals o bé ho guardarem tot junt a la nevera quan estigue gelat un mínim de dues hores abans de minjar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada