26/4/14

Hamburgueses de cigrons i civada




Ingredients:

250g cigrons cuits

100g flocs civada

1 all

Julivert

Comí en pols

Sal

Oli



Preparació:



Posem a un bol los cigrons, la civada, l’all, lo julivert, lo comí en pols i la sal al gust. Ho triturem tots fins obtenir una pasta homogènia.




Fem les hamburgueses al gust. Depenent de la mida què les vulgueu, a mi me’n han sortit vuit.





Tirem un xorro d’oli a la planxa i les coem volta i volta fins que estiguin una mica dorades.




Les servim acompanyades del què vulgueu.

En una mica d’allioli de codony estan boníssimes!






3 comentaris:

  1. Molt originals, Cristina! I han de ser boníssimes!! és que a mi tot el que sigui amb cigrons.... m'encanta!!! petons

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb la Marina...són molt originals...si són la meitat de bones que l'hummus, un altre plat amb cigrons que m'encanta, han de ser irresistibles! Petons!

    ResponElimina
  3. ooohhhh, les pots fer de mil i una varietats!!! jo també les faig amb cereal sol, concretament amb mill, que queda molt compacte. Delicioses!

    ResponElimina