250g cigrons
cuits
100g flocs
civada
1 all
Julivert
Comí en pols
Sal
Oli
Preparació:
Posem a un
bol los cigrons, la civada, l’all, lo julivert, lo comí en pols i la sal al
gust. Ho triturem tots fins obtenir una pasta homogènia.
Fem les hamburgueses
al gust. Depenent de la mida què les vulgueu, a mi me’n han sortit vuit.
Tirem un
xorro d’oli a la planxa i les coem volta i volta fins que estiguin una mica dorades.
Les servim
acompanyades del què vulgueu.
En una mica
d’allioli de codony estan boníssimes!
Molt originals, Cristina! I han de ser boníssimes!! és que a mi tot el que sigui amb cigrons.... m'encanta!!! petons
ResponEliminaTotalment d'acord amb la Marina...són molt originals...si són la meitat de bones que l'hummus, un altre plat amb cigrons que m'encanta, han de ser irresistibles! Petons!
ResponEliminaooohhhh, les pots fer de mil i una varietats!!! jo també les faig amb cereal sol, concretament amb mill, que queda molt compacte. Delicioses!
ResponElimina