5/5/14

Gambes arrebossades en quicos



 
Ingredients:

Gambes

Quicos

Sal

Oli



Preparació:

Triturem los quicos en la textura que li vulguem donar i reservem.

Pelem les gambes i traiem lo cap tot guardant la cua. Les obrim i netegem bé.



Les punxem en un pal  i les arrebossem en los quicos.



Les fregim en oli ben calent i una vegada fregides les posem damunt d’un tros de paper de cuina per a treure l’excés d’oli.



Les podem servir al moment calentes o gelades, com preferiu.


4 comentaris:

  1. Ooooohhhh! Jo en vul mitja dotzena per sopar....cric, crac, crec....quin gustet que han de tenir! Petons!

    ResponElimina
  2. Han d'estar super cuixents i boníssimes!!!

    ResponElimina
  3. Es veuen increibles aquestes gambes! Han de ser boníssimes Cristina, he posat al meu blog un enllaç del teu per no perdre'm cap de les teves receptes! Una abraçada guapa.

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Més fàcil impossible! I han de quedar boníssimes, fetes així!! Molt bona idea, Cristina!

    ResponElimina