Ingredients:
Gambes
Quicos
Sal
Oli
Preparació:
Triturem los
quicos en la textura que li vulguem donar i reservem.
Pelem les
gambes i traiem lo cap tot guardant la cua. Les obrim i netegem bé.
Les punxem
en un pal i les arrebossem en los
quicos.
Les fregim
en oli ben calent i una vegada fregides les posem damunt d’un tros de paper de
cuina per a treure l’excés d’oli.
Les podem
servir al moment calentes o gelades, com preferiu.
Ooooohhhh! Jo en vul mitja dotzena per sopar....cric, crac, crec....quin gustet que han de tenir! Petons!
ResponEliminaHan d'estar super cuixents i boníssimes!!!
ResponEliminaEs veuen increibles aquestes gambes! Han de ser boníssimes Cristina, he posat al meu blog un enllaç del teu per no perdre'm cap de les teves receptes! Una abraçada guapa.
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Més fàcil impossible! I han de quedar boníssimes, fetes així!! Molt bona idea, Cristina!
ResponElimina