1 ceba
2
carabassons
200ml crema
vegetal
Espaguetis
integrals
Sal
Oli
Pebre
Safrà
Preparació:
Pelem,
rentem i tallem la ceba i la posem a sofregir en un xorro d’oli.
Rentem i
tallem los carabassons a bastonets i los afegim al sofregit. Salpebrem.
Bullim los
espaguetis i los reservem.
Quan los
bastonets de carabassó estiguin una mica cuits, afegim la crema vegetal, lo
safrà i remenem bé, dixem coure poc a poc. Corregim de sal si és necessari.
Una vegada
cuita la salsa, la barregem en los espaguetis i servim. Bon profit!
Aquesta pasta tan sucosa i amb aquesta verduretes...entra ja pels ulls! Petons!
ResponEliminaQuina bona pinta aquest plat de pasta, segur que és deliciós! Me l'apunto, una abraçada!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/