18/5/14

Xampinyons al "ajillo" en salsa de soja



 
Ingredients:


8 xampinyons grans

2 alls

1 cullerada salsa de soja (tamari)

½ cullerada d’aufapiga

Oli

Julivert per a decorar



Preparació:



Rentem bé los xampinyons i los tallem a trossets.



Pelem i trinxem l’all i lo posem a sofregir en un xorret d’oli.



Quan se comence a fer doradet, afegim les xampinyons, la cullerada d’aufapiga i la salsa de soja (tamari).



Dixem que se vaiguen coent poc a poc i que se reduixque la salsa en la mateixa aigua que aniran soltant los xampinyons.



Servim en una mica de julivert per damunt.



És un plat que podeu fer servir d’entrant o bé per acompanyar qualsevol plat que vos vingue de gust.

2 comentaris:

  1. Ostres...qué originals aquests xampis...amb salsa de soja! Han de ser molt gustosos!

    ResponElimina
  2. Que bons, al ajillo els faif tot sovint però amb salsa de soja ni hi havia pensat mai, segur que estan deliciosos, una abraçada maca!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina