Ingredients:
8 xampinyons
grans
2 alls
1 cullerada
salsa de soja (tamari)
½ cullerada
d’aufapiga
Oli
Julivert per
a decorar
Preparació:
Rentem bé
los xampinyons i los tallem a trossets.
Pelem i
trinxem l’all i lo posem a sofregir en un xorret d’oli.
Quan se
comence a fer doradet, afegim les xampinyons, la cullerada d’aufapiga i la
salsa de soja (tamari).
Dixem que se
vaiguen coent poc a poc i que se reduixque la salsa en la mateixa aigua que
aniran soltant los xampinyons.
Servim en
una mica de julivert per damunt.
És un plat
que podeu fer servir d’entrant o bé per acompanyar qualsevol plat que vos
vingue de gust.
Ostres...qué originals aquests xampis...amb salsa de soja! Han de ser molt gustosos!
ResponEliminaQue bons, al ajillo els faif tot sovint però amb salsa de soja ni hi havia pensat mai, segur que estan deliciosos, una abraçada maca!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/