Per a la massa:
1 got d'oli (mida café)
1 got aigua tebia (mida café)
1/2 sobre de llevadura
sal
la farina que entre
4 cebes
200ml crema
vegetal
250g
formatge de cabra
Sal
Oli
Orenga
Pebre
Preparació:
Barregem
tots los ingredients per a fer la massa. La dixarem reposar ½ hora i ja la
podrem estendre en un corró.
Pelem,
rentem i tallem les cebes a juliana i les sofregim en un xorret d’oli. Salem.
Quan estigue
casi feta la posem damunt la massa què haurem estès damunt d’un paper a una
llanda de forn. Tirarem pebre i orenga per damunt.
Repartirem
la crema vegetal i tallarem lo formatge de cabra a trossets què repartirem per
sobre la coca.
Ho courem al
forn fins que estigue feta.
La ceba i el formatge de cabra combinen molt bé, segur que està boníssima aquesta coca! Una abraçada!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Una combinació que mai falla, la ceba amb formatge rulo. Molt bona, la coca!
ResponEliminaQuina coca més requetebona!
ResponEliminaMmmm!! Quina coca més bona!!
ResponElimina