250g de farina de força
50g de llevat
2 ous
1 sobre de graciosa
1/2 got de llet d’ avena (o la que
gasteu/ vulgueu)
130g aulives sense pinyol
200g formatge d’untar
Primentó picant
Menta
Sal
Motlles magdalenes de paper
Preparació:
Precalentem lo forn a 170º.
Barregem los ous, la farina, lo
llevat, los sobrets de graciosa, la llet i sal al gust fins obtenir una massa
enganxosa.
Tallem les aulives a rodanxes i les barregem
en la massa.
Posem una mica de massa a cada
motlle i ho posem a coure al forn entre 10 i 15 minuts. Quan veiguem que ha pujat
i comencen a estar doradetes ja les podem treure.
Mentrestant barregem 100g de
formatge d’untar en primentó picant al gust, i los altres 100g en la menta.
Quan les madalenes estiguin gelades,
les decorem en lo formatge.
No vos recorden res??? ;P
Ostres quina pinta!!! Una idea genial per un aperitiu!
ResponEliminaToma Ya! que reboníssimes, al meu fill li tornarien boig! Me les apunto! Un petó maca
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/