14/7/17

Hamburgueses vegetals de fesols i avena



 


Ingredients:
(per a unes 8 hamburgueses)
300g fesols
100g flocs d’avena
1 dent d’all grossa
1 fulla llorer
Julivert
Comí
Sal
Oli d’auliva
Pebre

Preparació:
Dixem los fesols a remulla tota una nit.
L’endemà los coem en una fulla de llorer. Podeu aprofitar per fer-ne més i congelar-los en lo seu caldo per a preparar una altra recepta.
Escorrem bé los fesols.


Pelem la dent d’all, l’afegim al fesols. També lo comí i julivert. Ho triturem tot.


Després afegim l’avena, salpebrem i barregem bé. Si no vos agrada trobar los trossets d’avena podeu triturar-ho tot o utilitzar flocs més fins. Al gust de cadascú.



Mos xopem les mans en aigua per a que no se mos apegue la pasta i donem forma ales hamburgueses.
Posem un sorret d’oli a la paella i les fem a la planxa.


També podeu fer-ne més quantitat i guarda-les a la nevera o bé congelar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada