Ingredients:
(per a unes
8 hamburgueses)
300g fesols
100g flocs d’avena
1 dent d’all
grossa
1 fulla
llorer
Julivert
Comí
Sal
Oli d’auliva
Pebre
Preparació:
Dixem los
fesols a remulla tota una nit.
L’endemà los
coem en una fulla de llorer. Podeu aprofitar per fer-ne més i congelar-los en
lo seu caldo per a preparar una altra recepta.
Escorrem bé
los fesols.
Pelem la
dent d’all, l’afegim al fesols. També lo comí i julivert. Ho triturem tot.
Després
afegim l’avena, salpebrem i barregem bé. Si no vos agrada trobar los trossets d’avena
podeu triturar-ho tot o utilitzar flocs més fins. Al gust de cadascú.
Mos xopem
les mans en aigua per a que no se mos apegue la pasta i donem forma ales
hamburgueses.
Posem un
sorret d’oli a la paella i les fem a la planxa.
També podeu
fer-ne més quantitat i guarda-les a la nevera o bé congelar-les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada