17/2/16

Hamburgueses vegetals d'arròs, cigrons i cous-cous



Avui vos porto una recepta d'aprofitament de la qual podeu modificar los cereals o llegums i fer totes aquelles combinacions que vos agraden o tingueu per la nevera ;)



Ingredients:
1 tassa d’arròs integral cuit
1 tassa de cigrons cuits
1 tassa de cous-cous cuit especiat amb espècies de cous-cous
1 ceba roja menuda
2c sèsam negre
Sal
Oli

Preparació:

Precalentem lo forn a 180º.
Barregem los cigrons i l’arròs en un xorro d’oli i sal i ho xafem una mica a un bol.


Pelem, rentem i tallem la ceba a trossets xicotets i l’afegim al bol.


Posem també lo cous-cous i lo sèsam.


Ho barregem tot molt bé i corregim de sal.
Posem un paper vegetal damunt de la llanda de forn i en un motlle sonem forma a les hamburgueses.


Ho coem al forn uns 10 minuts i ja tindrem les hamburgueses.



Les podeu acompanyar d’allò que vulgueu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada