14/2/16

La Cazuela

Si visiteu Benasque no dixeu de passar per La Cazuela, un bar restaurant acollidor i amb un personal molt agradable.Natros lo vam descobrir perquè vam anar a pendre unes cerveses (en tenen d'artesanes de la zona) i l'endemà vam tornar a provar los seus plats.
Tenen una cuina variada: tradicional, tapes, amanides, entrepans i un bon llistat de plats vegetarians que preparen ells mateixos. Això últim és lo que mos va cridar l'atenció i vam decidir sopar-hi un dia.

Vam demanar 4 plats per a compartir.
Una cosa bona que tenen és que l'apartat de tapes i racions se'n pot demanar de sancera o mitja.
Vam fer mitja de tempura de verdures i una bomba perquè ens van avisar que era molt gran.

La tempura bona i la bomba feta amb patates xafades i farcida de verdures i fesols amb un toc picant, genial.Unes verdures saltejades al curry amb sèsam.


I seitan amb verduretes i coco. Al damunt portava ratllat una mica de gingebre i curcuma que li donava un toc molt bo. A més, ens van explicar que els seitan també el feien ells mateixos.


I per acabar vam compartir un iogurt de la zona. Teniem tantes ganes de provar-lo que no vam pensar de fer-hi la foto ans.


Tot estava realment bo. Així que si busqueu una alternativa vegetariana allí ho trobareu. Entre motles altres coses. 100% recomanable!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada