Una recepta de María Zannia que vaig vore-li preparar i de seguida vaig pensar que a casa triomfaria. Aquí l’enllaç per poder vore-la.
Ingredients:
1 ceba
grossa
500g polp
cuit
200g de
galets menuts
½ got de vi
blanc
3 tomaques
1C tomaca
concentrada
1 rameta de
canyella
Pebre de
Jamaica
Oli d’auliva
300ml aigua
Sal
Pebre negre
Preparació:
Pelem i
tallem la ceba.
La posem a una
cassola en un xorret d’oli a sofregir.
Tallem lo polp a trossets i l’afegim a la cassola qual la ceba comence a ser transparent.
Afegim lo vi blanc i coem a foc lent. Salpebrem.
Mentrestant, ratllem les tomaques. Dissolem lo concentrat de tomaca en un got d’aigua i ho afegim tot a la cassola amb la rameta de canyella i lo pebre de Jamaica. Dixem reduir.
Barregem la pasta amb la salsa i dixem reposar 5 minuts per a que s’acabe de coure i se mesclen bé lo sabors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada