Un entrant preparat en una de les conserves de Vicent Guimerà i Marc Balaguer que podeu trobar al Rebost de l’Antic Molí.
Ingredients:
300g gambes
pelades
2-3 alvocats
½ ceba
tendra
1 tomaca
Tomaca seca
cor de bou en conserva
1 pesteta
Cebollí
½ c chile
habanero
Cilantre fresc
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Pelem i
trinxem la ceba i la tomaca.
Mentrestant saltegem
les gambes amb la pesteta triturada, un xorret d’oli i sal.
Pelem los
alvocats i los aixafem. Los barregem en la ceba i la tomaca talladeta a
trossets ben menuts. Afegim lo cilantre picat, l’habanero i una mica de sal.
Barregem bé i tindrem lo guacamole preparat. Dixarem los pinyols de l’alvocat a
dintre per tal d’evitar que s’oxide mentre acabem de preparar lo plat.
Al moment de servir muntem los gotets tot posant lo guacamole a sota, los trossets de tomaca cor de bou, les gambes i una mica de cebollí trinxat.
Ja me
contareu si vos agrada!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada