12/2/21

Gotet de guacamole, gamba i tomaca seca cor de bou

 



Un entrant preparat en una de les conserves de Vicent Guimerà i Marc Balaguer que podeu trobar al Rebost de l’Antic Molí.

Ingredients:

300g gambes pelades

2-3 alvocats

½ ceba tendra

1 tomaca

Tomaca seca cor de bou en conserva

1 pesteta

Cebollí

½ c chile habanero

Cilantre fresc

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Pelem i trinxem la ceba i la tomaca.

Mentrestant saltegem les gambes amb la pesteta triturada, un xorret d’oli i sal.

Pelem los alvocats i los aixafem. Los barregem en la ceba i la tomaca talladeta a trossets ben menuts. Afegim lo cilantre picat, l’habanero i una mica de sal. Barregem bé i tindrem lo guacamole preparat. Dixarem los pinyols de l’alvocat a dintre per tal d’evitar que s’oxide mentre acabem de preparar lo plat.

Al moment de servir muntem los gotets tot posant lo guacamole a sota, los trossets de tomaca cor de bou, les gambes i una mica de cebollí trinxat.


Ja me contareu si vos agrada!


Ah! I si voleu provar més cosetes del rebost tant bones com les tomaques, visiteu la web, fan enviaments a casa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada