2/3/21

Broquetes de polenta



 

Una recepta senzilleta pa fer en los menuts de casa i ideal per aprofitar restos de nevera.

 

Ingredients:

1 tassa de polenta precuinada

Aigua

Aulivada

Xampinyons saltejats

Formatge feta

Cherries

 

Preparació:

Coem la polenta seguin les instruccions del paquet (vos dirà quantitat d’aigua, temps...). És molt ràpid i fàcil. Només cal barrejar la polenta amb aigua i anar remenant fins que se comença a espessir.


L’avoquem a un recipient que vos pugue fer de motlle. Jo he utilitzat unes carmanyoles de vidre. I aplanem per a que quede uniforme en una cullera.


Ho dixem gelar.

Preparem tot allò que li vulguem posar al damunt. Segur que per la nevera teniu coses que podeu gastar i aprofitar.

Desmotllem la polenta i la tallem a quadrets.


Muntem los pinxos que més vos agraden. Aquesta vegada hem posat una mica d’olivada, un trosset de feta, una làmina de xampinyó i cherry. Als xiquets los hi agrada molt muntar les broquetes i s’entretenen molt.

Una vegada los tinguem fets, ja podem degustar-los.


I vatros, de que les heu fet?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada