4/5/17

Budino al latte di mandorle *Itàlia



I aquí tenim la proposta dolça per al repte CRI d’aquest mes que mos ve de la regió de Puglia.
 



Vos proposo una versió vegana de les recepta.

Ingredients:
1l llet d’ametlla
1c agar agar en pols
2c panela
½ c canyella en pols
Gerds (per a decorar)

Preparació:
Posem la llet d’ametlla a una cassola i afegim l’agar agar en fred. 


Ho posem a bullir, afegim la panela i la canyella.


Fem bullir durant 5 minuts sense parar de remenar.
Ho traiem del foc i ho posem en motlles. Si preferiu també ho podeu posar tot en un sol motlle.


Ho dixem gelar i després ho posem a la nevera com a mínim 2 o 3 hores.
Desemmotllem i servim.

I, per si ho voleu provar, aquí teniu els ingredients de la recepta original:

300g di riso
1l di latte di mandorle
150g di zucchero
50g di burro
4 tuorli d’uovo
Un pizzichino di cannella in polvere
Un profumo di vaniglina
Un pizzico di sale

6 comentaris:

  1. Que versión tan bonita, al igual que la de Marisa con agar -agar y yo que nunca le saco provecho, me encanta que lleve panela le da un sabor característico y un bello color que me fascina. Los moldes preciosos y con las frambuesas es un hit saludable y delicioso.
    Un beso!

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  2. Hola Cris! Tu has hecho mi segunda version sin arroz, que a mi me gusta poco jejejejeje Y la verdad es que superrico tambien! Un acierto la eleccion de la receta, un besito y gracias!

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  3. Hola Cris! Excelente elección para este mes, me ha encantado prepararlo y me ha encantado comonte ha quedado a ti
    Besitos!

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  4. Qué original con el agag agar y la panela...y es cierto que es una versión vegana... ¡Genial!

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  5. Hola Cris, Hem coincidit en la versió vegana, però a mí al no posar-li sucre, sinò sucre d'abedul, no em va quedar bé.
    M'encanta com han quedat els teus. Beset.

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  6. Hola Cris, la elección de la receta fue todo un acierto, me ha encantado el sabor que le da la leche de almendras. Tu versión ha quedado fabulosa.
    Besos!

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