I aquí tenim
la proposta dolça per al repte CRI d’aquest mes que mos ve de la regió de Puglia.
Vos proposo
una versió vegana de les recepta.
Ingredients:
1l llet d’ametlla
1c agar agar
en pols
2c panela
½ c canyella
en pols
Gerds (per a decorar)
Preparació:
Posem la
llet d’ametlla a una cassola i afegim l’agar agar en fred.
Ho posem a
bullir, afegim la panela i la canyella.
Fem bullir
durant 5 minuts sense parar de remenar.
Ho traiem
del foc i ho posem en motlles. Si preferiu també ho podeu posar tot en un sol motlle.
Ho dixem
gelar i després ho posem a la nevera com a mínim 2 o 3 hores.
Desemmotllem
i servim.
I, per si ho
voleu provar, aquí teniu els ingredients de la recepta original:
300g di riso
1l di latte
di mandorle
150g di
zucchero
50g di burro
4 tuorli d’uovo
Un pizzichino
di cannella in polvere
Un profumo
di vaniglina
Un pizzico
di sale
Que versión tan bonita, al igual que la de Marisa con agar -agar y yo que nunca le saco provecho, me encanta que lleve panela le da un sabor característico y un bello color que me fascina. Los moldes preciosos y con las frambuesas es un hit saludable y delicioso.
ResponEliminaUn beso!
Hola Cris! Tu has hecho mi segunda version sin arroz, que a mi me gusta poco jejejejeje Y la verdad es que superrico tambien! Un acierto la eleccion de la receta, un besito y gracias!
ResponEliminaHola Cris! Excelente elección para este mes, me ha encantado prepararlo y me ha encantado comonte ha quedado a ti
ResponEliminaBesitos!
Qué original con el agag agar y la panela...y es cierto que es una versión vegana... ¡Genial!
ResponEliminaHola Cris, Hem coincidit en la versió vegana, però a mí al no posar-li sucre, sinò sucre d'abedul, no em va quedar bé.
ResponEliminaM'encanta com han quedat els teus. Beset.
Hola Cris, la elección de la receta fue todo un acierto, me ha encantado el sabor que le da la leche de almendras. Tu versión ha quedado fabulosa.
ResponEliminaBesos!