Carai, Cristina! el Kamut només l'he pres com a beguda. Així que era el blat egipci...? Té molta història, m'ho apunto! Sembla que t'ha quedat molt esponjós! Bona diada!
La trobo a botigues d'alimentació ecològica. Però si vius a una ciutat, potser hi ha algun forn de pa que ne ven. Sinó sempre queda la opció d'internet, però és més car... Sort!
No he provat mai de fer pa amb farina de kamut. A la vista d'aquest, no tardaré gaire en fer-ho! Una abraçada!
ResponEliminaCarai, Cristina! el Kamut només l'he pres com a beguda. Així que era el blat egipci...? Té molta història, m'ho apunto! Sembla que t'ha quedat molt esponjós! Bona diada!
ResponEliminaFarina de kamut? On la trobes? M'encantaria fer aquest pa!
ResponEliminaMarta
La trobo a botigues d'alimentació ecològica. Però si vius a una ciutat, potser hi ha algun forn de pa que ne ven.
EliminaSinó sempre queda la opció d'internet, però és més car...
Sort!