Ingredients:
2 alls
1 ceba
1 tomaca
1 primentó verd
50g de pèsols
1l de caldo de
peix
10 crancs
6 galeres
Arròs Montsià per
a 4
Sal
Oli
Safrà
Preparació:
Rentem, pelem i
tallem a trossets menuts lo primentó, la tomaca, la ceba i los alls. Ho posem a
la paella en un bon xorro d’oli i ho sofregim.
Tallem les potes
dels crancs i les galeres. Les galeres també les tallarem en tres trossos.
Afegim les
galeres i los crancs al sofregit.
Remenem bé i quan estigue doradet, afegim
l’arròs i lo sofregim una mica.
Tirem lo caldo de
peix, los pèsols i quan estigue a punt d’acabar de coure lo safrà. Anem coent a
forc lent i parem 5 minuts abans per a que s’acabe de fer tapat.
Aquest arròs ha de ser deliciós!!! Qué bo!!! I amb galeres!!!
ResponElimina