23/4/13

Canapès variats



 
Ingredients:

100g salmó fumat
100g pernil d’ànec
8 anxoves
150g formatge d’untar amb herbes
Ceba confitada
Herbes provençals
Menta seca
Sal
Oli

Preparació:

Barregem la farina en la llevadura i després en la resta d’ingredients fins aconseguir una massa.

Estendrem la massa i li donarem la forma desitjada (jo vaig agafar un motlles de galetes que tinc).

A les estrelles els hi vaig posar un punt més de sal, i a les massanes herbes provençals. Després a totes, un xorret d’oli.


 Ho coem al forn al màxim uns 5 minuts fins que estigue una mica doradet i ja estarà.



Canapès d’anxova i formatge:

Farcim les cassoletes de formatge. Tallem les anxoves per la meitat i les cargolem al damunt.



Canapès de salmó:

Posem trossets de salmó damunt les estrelletes i per sobre una mica de menta seca triturada.



Canapès de pernil d’ànec i ceba confitada:

Posem una mica de ceba confitada damunt la massana i un tall de pernil d’ànec.



Tots els canapès s’han de preparar just abans de començar l’àpat, perquè si los prepareu en molta antelació, la massa se vos faria blana, i d’interessant és que quede cruixent.

Bon profit i bona diada!

1 comentari:

  1. Quins canapès més delicats!!! I han d'estar boníssims!!! Això si que és un sopar de luxe!

    ResponElimina