100g salmó fumat
100g pernil
d’ànec
8 anxoves
150g formatge
d’untar amb herbes
Ceba confitada
Herbes provençals
Menta seca
Sal
Oli
Preparació:
Barregem la farina en la llevadura i després en la resta d’ingredients fins
aconseguir una massa.
Estendrem la massa i li donarem la forma desitjada (jo vaig agafar un
motlles de galetes que tinc).
A les estrelles els hi vaig posar un punt més de sal, i a les massanes
herbes provençals. Després a totes, un xorret d’oli.
Ho coem al forn al màxim uns 5 minuts fins que estigue una mica doradet i
ja estarà.
Canapès d’anxova i formatge:
Farcim les cassoletes de formatge. Tallem les anxoves per la meitat i les
cargolem al damunt.
Canapès de salmó:
Posem trossets de salmó damunt les estrelletes i per sobre una mica de
menta seca triturada.
Canapès de pernil d’ànec i ceba confitada:
Posem una mica de ceba confitada damunt la massana i un tall de pernil
d’ànec.
Tots els canapès s’han de preparar just abans de començar l’àpat, perquè si
los prepareu en molta antelació, la massa se vos faria blana, i d’interessant
és que quede cruixent.
Bon profit i bona diada!
Quins canapès més delicats!!! I han d'estar boníssims!!! Això si que és un sopar de luxe!
ResponElimina