22/4/13

Pa de kamut (o blat egipci)


Los dilluns toca fer pa!



Ingredients:

380ml d’aigua tèbia
25g llevadura
300g farina de kamut
200g farina de blat
5g sal

Preparació:

Posem los ingredients a la panificadora per a que amase i cogue.


4 comentaris:

  1. No he provat mai de fer pa amb farina de kamut. A la vista d'aquest, no tardaré gaire en fer-ho! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Carai, Cristina! el Kamut només l'he pres com a beguda. Així que era el blat egipci...? Té molta història, m'ho apunto! Sembla que t'ha quedat molt esponjós! Bona diada!

    ResponElimina
  3. Farina de kamut? On la trobes? M'encantaria fer aquest pa!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. La trobo a botigues d'alimentació ecològica. Però si vius a una ciutat, potser hi ha algun forn de pa que ne ven.
      Sinó sempre queda la opció d'internet, però és més car...
      Sort!

      Elimina