17/10/20

Arròs de polp i llangostins

 

Viure al Montsià és una sort perquè tenim uns productes de proximitat de qualitat, tant de la terra com del mar, a on podem fer los millors arrossets!

 

Ingredients:

8 llangostins de la Ràpita

2 potes de polp mitjà

400g arròs

1 primentó roig

4 dents d’all

1l caldo de peix

Oli d’auliva

Sal

 

Preparació:

Aixafem una mica les dents d’all i les fiquem a la paella en un bon xorro d’oli.

Netegem lo primentó i lo tallem ben xicotet.

L’afegim a la paella. Saltegem una mica i l’apartem a un costadet per a coure los llangostins.


Quan los llangostins estiguen fets, los traiem de la paella i reservem. Acabem de fer lo sofregit. Salem al gust.

Tallem la pota de polp a rodanxes i l’afegim al sofregit.


Afegim l’arròs, salem una mica (teniu en compte lo caldo de peix que heu fet per no passar-vos de sal) i saltegem.


Afegim lo caldo de peix i dixem coure.


Quan l’arròs estigue casi cuit, afegim los llangostins, apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts.


Servim i gaudim del bon minjar del terreno!




Cap comentari:

Publica un comentari