22/10/20

Magdalenes i coc de té matcha i maçana (sense gluten, làctics ni ous)

 


Ingredients:

(per a unes 12 magdalenes i un coc mitjà)

200g farina fajol

300g farina arròs integral

4 maçanes

16g llevadura en pols

1C bicarbonat

2c té matcha

½ tassa oli d’auliva

200ml xarop agave

2 ½ tasses de llet vegetal (avena, arròs...)

1C vinagre maçana

Sal

Canyella

Pipes de carabassa

Pepides de xocolata negra

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 200º.

Pelem i ratllem dues maçanes. Jo ho he fet amb el disc ratllador de 4mm de la Magimix Cook Expert.


Barregem a un bol, la maçana ratllada, l’oli, la llet, lo xarop d’agave, lo vinagre i lo té matcha.

A un atre bol barregem bé los ingredients secs: la farina de fajol, la farina d’arròs, la llevadura, lo bicarbonat, un polsim de sal i canyella al gust.

Barregem bé i ho anem abocant a la mescla líquida fins aconseguir una massa homogènia.



Netegem bé els atres dues maçanes i les tallem a tires fines. Jo ho he fet amb el disc de laminar fi de la Magimix Cook Expert.


Posem a una llanda un paper de forn vegetal i afegim la mitat de la massa.

Preparem los motlles i papers de les maçanes i posem una mica de massa a cadascun.

Afegim a cada motlle una mica de maçana i tornem a posar més massa al damunt. Recordeu omplir-les 3/4 parts perquè després augmenten.



Decorem les magdalenes amb pipes de carabassa.


Al coc, hi posem la maçana per damunt, una mica de pipes de carabassa i unes pepites de xocolata negra.



Ho coem al forn a 200º los primers 5-8 minuts, i després a 180º uns 25-35 minuts (tot dependrà del vostre forn).

Traurem i dixarem gelar. 


I ja tindrem un bon berenar, esmorzar o per emportar a l’escola o la feina.






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada