Ingredients:
(per a unes
12 magdalenes i un coc mitjà)
200g farina
fajol
300g farina
arròs integral
4 maçanes
16g
llevadura en pols
1C
bicarbonat
2c té matcha
½ tassa oli
d’auliva
200ml xarop agave
2 ½ tasses
de llet vegetal (avena, arròs...)
1C vinagre
maçana
Sal
Canyella
Pipes de
carabassa
Pepides de
xocolata negra
Preparació:
Precalentem lo
forn a 200º.
Pelem i
ratllem dues maçanes. Jo ho he fet amb el disc ratllador de 4mm de la Magimix Cook Expert.
A un atre
bol barregem bé los ingredients secs: la farina de fajol, la farina d’arròs, la
llevadura, lo bicarbonat, un polsim de sal i canyella al gust.
Barregem bé
i ho anem abocant a la mescla líquida fins aconseguir una massa homogènia.
Netegem bé
els atres dues maçanes i les tallem a tires fines. Jo ho he fet amb el disc de
laminar fi de la Magimix Cook Expert.
Posem a una
llanda un paper de forn vegetal i afegim la mitat de la massa.
Preparem los
motlles i papers de les maçanes i posem una mica de massa a cadascun.
Afegim a
cada motlle una mica de maçana i tornem a posar més massa al damunt. Recordeu omplir-les 3/4 parts perquè després augmenten.
Decorem les magdalenes amb pipes de carabassa.
Al coc, hi
posem la maçana per damunt, una mica de pipes de carabassa i unes pepites de
xocolata negra.
Ho coem al
forn a 200º los primers 5-8 minuts, i després a 180º uns 25-35 minuts (tot
dependrà del vostre forn).
Traurem i dixarem gelar.
I ja tindrem un bon berenar, esmorzar o per emportar a l’escola
o la feina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada