27/10/20

Roll pesto rosso


Si vos agrada lo pesto, no dixeu de prova-ho. És una recepta simple i bàsica que podeu farcir amb qualsevol cosa que vos agrade o tingueu a mà. Ja sigue dolça o salada.

 

Ingredients:

250g farina d’espelta

150ml aigua

12g llevadura fresca

Pesto rosso

 

Preparació:

Barregeu la farina, l’aigua i la llevadura i feu la massa.

Quan la tingueu, la dixeu reposar uns 30 minuts tapada en un drap.

Agafaeu un corró i l’estireu. Li doneu forma rectangular.


Unteu la massa amb lo pesto rosso.


Enrotlleu bé la massa i la talleu per la meitat en un ganivet.


Després l’emboliqueu i li doneu la forma de roll.



Ho dixeu reposar uns 30 minuts més i enforneu a 180º uns 30 minuts aproximadament (aneu vigilant perquè cada forn va d’una manera). Quan veigueu que la massa està cuit ai doradet, ho traieu del forn, dixeu gelar una mica i ja podreu minjar.



També podeu provar de fer-lo amb pesto tradicional, tomaques seques i formatge vegà, alls tendres i xampinyons... o bé dolcet amb xocolata, de canyella... ja me contareu!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada