Ingredients:
250g farina d’espelta
150ml aigua
12g
llevadura fresca
Pesto rosso
Preparació:
Barregeu la
farina, l’aigua i la llevadura i feu la massa.
Quan la
tingueu, la dixeu reposar uns 30 minuts tapada en un drap.
Agafaeu un
corró i l’estireu. Li doneu forma rectangular.
Unteu la
massa amb lo pesto rosso.
Enrotlleu bé
la massa i la talleu per la meitat en un ganivet.
Després l’emboliqueu i li doneu la forma de roll.
Ho dixeu reposar uns 30 minuts més i enforneu a 180º uns 30 minuts aproximadament (aneu vigilant perquè cada forn va d’una manera). Quan veigueu que la massa està cuit ai doradet, ho traieu del forn, dixeu gelar una mica i ja podreu minjar.
També podeu provar de fer-lo amb pesto tradicional, tomaques seques i formatge vegà, alls tendres i xampinyons... o bé dolcet amb xocolata, de canyella... ja me contareu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada