12/10/20

Macarrons amb tonyina

 


Avui un clàssic de les iaies.


Ingredients:

300g macarrons

1 ceba

2 llaunes de tonyina

300g tomaca en conserva casolana

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Orenga

 

Preparació:

Pelem la ceba i la posem a la olla inox de la Magimix Cook Expert en un xorret d’oli. Programem EXPERTO 3min v11 120º.



Afegim la tomaca en conserva, sal i pebre i programem EXPERTO 10min v1A 95º tot dixant lo tap menut obert.


Afegim la tonyina ben escorreguda i programem EXPERTO 5min v1A 95º.



Sense lo robot de cuina, trinxaríem la ceba, la sofregiríem a una paella. Després afegiríem la tomaca i ho acabaríem de coure. Ho trituraríem, afegiríem la tonyina i 5 minuts més de foc per a acabar de fer bé la salsa.

A una cassola posem aigua abundant i bullim los macarrons. Quan estiguen, los escorrem bé.


Los barregem amb la salsa, tirem una mica d’orenga per damunt i ja podem servir.




1 comentari:

  1. Cristina, me gustan mucho los macarrones con atún. Los preparo de la misma forma. Un plato rico en un solo abrir de lata.
    Besos
    https://siempreseraprimavera.blogspot.com/

    ResponElimina