30/9/20

Canapès d’estrelles i cors

 


Una recepta senzilla per a fer unes picadetes a mode d’entrant.

Ingredients:

1 massa de pasta fullada sense gluten ni lactosa

Aulivada

Cherries macerades en oli

Feta en oli i herbes

Melmelada de ceba

1 ou

 

Preparació:

Estenem la massa de pasta fullada i amb els motlles li donen forma.

A una llanda de forn posem un paper vegetal i al damunt hi posem les formes que hem fet.


Pintem amb ou la massa i ho enfornem a 200º fins que veiguem que s’unfla i estigue doradet.

Una vegada cuit ho dixem gelar.

Quan estigue gelat amb un ganivet de serreta i amb compte ho partim per la mitat per tal de farcir-ho.

Uns los farcirem tot untant una mica d’aulivada i posant mitja cherry confitada.



Los altres los farcirem en una mica de melmelada de ceba i un trosset de feta en oli i herbes.

Ho posarem als platerets variat si ja podrem servir.


Podeu tenir la massa feta i muntar-ho un moment ans de servir, si ho feu amb molta antelació se vos reblanirà la massa, i lo que volem es que estigue cruixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada