4/10/20

Granola

 


Sovint comprem cereals, granola, muesli... i per molt ecològics que siguen no dixen de ser un producte processat que acaba portant molts de sucres.

Avui vos porto una recepta de granola que hem faig a casa i que vos animo a preparar. Ja me contareu si noteu la diferència!

 

Ingredients:

500g flocs d’avena

½ tassa avellanes crues pelades

½ tassa anous crues pelades

¼ tassa pipes carabassa crues pelades

½ tassa flocs de coco secs

½ tassa oli de coco

1 taronja

Canyella

100g xocolata al 85% sense sucre

 

Preparació:

Posem a un bol los flocs d’avena.

Amb un ganivet fem a trossets les avellanes i les anous.


Ho posem tot al bol.


Afegim les pipes de carabassa i barregem bé.


Netegem bé la taronja i ratllem la pell.

Escorrem bé los seu suc i lo barregem en l’oli de coco i la canyella al gust.

Ho barregem bé en los ingredients del bol.


A una llanda de forn, posem paper vegetal i ho escampem bé.


Ho coem al forn a 160º uns 30 minuts remenant cada deu minuts per a que se torre bé tot.


Quan falten 5 minuts per acabar, afegim los flocs de coco i barregem bé.


Ho dixem gelar.

Mentrestant desfem la xocolata al bany maria i la repartim per damunt.


Quan estigue ben gelat, ja podrem posar la granola en pots i gaudir-la com més vos agrade: en llet vegetal, amb fruita, amb iogurt, per berenar, esmorzar...




També podeu anar variant los fruits secs (anacards, ametlles, pistatxos...) , afegir-hi fruita deshidratada (panses, orellanes...), lo que vos vingue de gust!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada