Si vos
agrada lo picant, tenir pasta de curry verd a casa és tot un encert, perquè en
un moment podeu preparar uns plats ben saborosos.
Ingredients:
1 coa de rap
(uns 800g)
3
pastanagues
½ primentó
roig
100g panís
cuit
200ml llet
de coco
200ml aigua
2C pasta
curry verd
Oli de coco
Sal
Preparació:
Si compreu un rap grosset, podeu demanar a la peixatera que vol netege
i talle a trossos. Guardeu lo cap i les restes per al caldo.
Posem una mica d’oli de coco a la cassola i marquem lo rap.
Netegem la verdura. Tallem lo primentó a trossets. Pelem les pastanagues
si les tallem a bastonets.
Escorrem bé lo panís.
Traiem lo rap de la cassola i reservem. A la mateixa cassola saltegem una mica la
verdura. Afegim la pasta de curry verd i saltegem un poc més.
Salem lo rap i lo posem a la cassola.
A continuació hi posem la llet de coco i l’aigua. Jo faig mig i mig
perquè m’agrada una salsa més lleugera. Si vulguesseu una salsa més espessa,
podeu substituir l’aigua per llet o crema de coco.
Ho dixeu reduir a foc lent uns 20-25 minuts mentre coeu una mica d’arròs
blanc per acompanyar i ja tindreu lo plat a punt per gaudir!
Aquí teniu altres receptes fetes amb pasta de curry verd que podeu trobar pel blog:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada