4/8/19

Amanida de cigrons amb salsa de pomelo




La recepta d’avui és ben ràpida si ja teniu algun dels ingredients preparats a la nevera. A mi m’agrada tenir algunes coses per a poder fer amanides ben ràpid sense haver de pensar massa. Només cal que quan preparem alguna cosa en fem una mica més i ja la tenim disponible quan fem la previsió de la setmana. Va molt bé sobretot si dineu de carmanyola!

Ingredients:
Brots tendres (enciam, mizuna, tatsoy, katsuma, bleda roja i mostassa)
Germinats de bròquil
Pastanagues ratllades (jo ne ratllo unes quantes i les guardo a la nevera uns 4 dies tranquil·lament)
Cigrons saltejats amb comí (faig un saltejat amb cigrons, oli d’auliva i comí, també aguanta bé a la nevera)
Ceba tendra
1 pomelo groc
Oli d’auliva
Sal d’herbes
Pebre negre

Preparació:
Posem a un plat els brots tendres, los germinats de bròquil i la pastanaga.


Al damunt los cigrons i la ceba tendra tallada a trossets.


Preparem la salsa tot pelant el pomelo i triturant-lo amb oli d’auliva, pebre negre i sal d’herbes al gust. Millor si el pomelo el teníem a la nevera per a que la sala estigue fresqueta.


Servim la salsa per damunt i ja podem gaudir d’una amanida ben bona.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada