Ingredients:
500g
gnocchis de pataca
250g tomaca
en conserva
½ ceba
2 sèpies
300g
escopinyes (o qualsevol cloïssa que vos vingue de gust o trobeu a la peixateria)
Peperoncino
Sal
Pebre
Oli
Aufapiga
1c panela (o
sucre)
Preparació:
Bullim aigua
i coem los gnocchis fins que estiguin surant, llavors voldrà dir que estan
fets, los traieu i reserveu.
Coem les
escopinyes al vapor i les traiem de la crosta.
Pelem i
tallem la ceba a trossets. Afegim a una cassola un xorret d’oli, lo peperencino
i la ceba. Sofregim.
Netegem les
sèpies i les tallem a trossets. Les afegim al sofregit.
Afegim les
escopinyes i la tomaca en conserva
tallada a trossets. Salpebrem al gust i afegim la cullerada de panela per a
reduir l’acidesa de la tomaca.
Dixem que la
salsa se vaigue reduint poc a poc.
Afegim los
gnocchis i la aufapiga tallada a trossets.
Remenem bé, coem durant un parell de
minuts i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada