20/12/16

Gnocchis mariners





Ingredients:
500g gnocchis de pataca
250g tomaca en conserva
½ ceba
2 sèpies
300g escopinyes (o qualsevol cloïssa que vos vingue de gust o trobeu a la peixateria)
Peperoncino
Sal
Pebre
Oli
Aufapiga
1c panela (o sucre)

Preparació:
Bullim aigua i coem los gnocchis fins que estiguin surant, llavors voldrà dir que estan fets, los traieu i reserveu.


Coem les escopinyes al vapor i les traiem de la crosta.
Pelem i tallem la ceba a trossets. Afegim a una cassola un xorret d’oli, lo peperencino i la ceba. Sofregim.


Netegem les sèpies i les tallem a trossets. Les afegim al sofregit.


Afegim les escopinyes i  la tomaca en conserva tallada a trossets. Salpebrem al gust i afegim la cullerada de panela per a reduir l’acidesa de la tomaca.



Dixem que la salsa se vaigue reduint poc a poc.
Afegim los gnocchis i la aufapiga tallada a trossets. 
 

Remenem bé, coem durant un parell de minuts i ja podem servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada