15/12/16

Chana masala *Índia




Ingredients:
1 ceba
100g tomaques
1 pataca gran
400g cigrons cuits
150ml aigua
1 tros de canyella
1 pesteta
1c masala (el que més vos grade o feu a casa)
Sal
Oli
Opcional:
(per a posar al damunt a l’hora de minjar)
Suc d’una llimona
2c cilantre

Preparació:
Saltegem en una mica d’oli la pesteta, la pasta de gingebre i all i la canyella durant un minut aproximadament.


Pelem, rentem i tallem al ceba a trossets i l’afegim a la cassola. També la cullerada de masala. Saltegem.

 



Pelem i tallem les tomaques a trossets (si no ne teniu perquè no és època, també podem utilitzar tomaques en conserva casolanes), les afegim al sofregit.


Pelem, rentem i tallem la pataca a daus.
Afegim l’aigua al sofregit i la pataca per a que se vaigue coent. Uns 10 o 12 minuts.


Afegim los cigrons.


Seguim cuinant fins que les pataques estiguin ben fetes.


Servim acompanyat del suc de llimona i cilantre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada