Ingredients:
1 ceba
100g
tomaques
1 pataca
gran
400g cigrons
cuits
150ml aigua
1 tros de
canyella
1 pesteta
1c masala
(el que més vos grade o feu a casa)
Sal
Oli
Opcional:
(per a posar
al damunt a l’hora de minjar)
Suc d’una
llimona
2c cilantre
Preparació:
Saltegem en
una mica d’oli la pesteta, la pasta de gingebre i all i la canyella durant un
minut aproximadament.
Pelem,
rentem i tallem al ceba a trossets i l’afegim a la cassola. També la cullerada
de masala. Saltegem.
Pelem i
tallem les tomaques a trossets (si no ne teniu perquè no és època, també podem
utilitzar tomaques en conserva casolanes), les afegim al sofregit.
Pelem,
rentem i tallem la pataca a daus.
Afegim l’aigua
al sofregit i la pataca per a que se vaigue coent. Uns 10 o 12 minuts.
Afegim los
cigrons.
Seguim
cuinant fins que les pataques estiguin ben fetes.
Servim
acompanyat del suc de llimona i cilantre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada