22/12/16

Kuai Momos

Com ells mateixos se definixen, tapes en palillos.

http://www.momosbcn.com/index.html

Un restaurant al mig de Gràcia per a poder gaudir d'un bon sopar. Una recreació de plats asiàtics per a compartir.



Per començar i mentre triavem que anàvem a sopar, vam escollir un vi negre. 7 de vi, DO Costers de Segre. Lo vam trobar bo, vam repetir després.


La veritat és que tenen un carta ben variada en un munt de plats que provaries, però ni érem tants ni teniem tanta gana, axí que aquí vos dixo tot allò que vam minjar.

Dumplings Uluwatu, de gambes i verdura. Fets al moment. A la carta ja t'avisen de que tardaran una mica, però val la pena l'espera.


Asbargínyia a la Shangai. Marinada no sabem com però deliciosa.


Arròs fregit Sr. Xù. Ens va fer gràcia el nom. Un arròs amb gambes, calamars i katsuobushi.



Costelletes de porc a l'estil Singapore.


Llangostins arrebossats amb coco i pell de llima.


Curri roig en verdures acompanyat d'arròs blanc. Bo.


I per acabar un tataki de vedella.


La veritat és que als postres ja no vam arribar, vam passar directament als cafès.

Un lloc acollidor, cambrers agradables i si vos agrada la cuina asiàtica teniu varietat per triar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada